NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Verhuisdozen inpakken: 3 handige tips

1 Minuten lezen

In dit artikel worden een paar handige tips door Budget Verhuisservice gegeven over jij het beste je verhuisdozen kan inpakken. Een verhuizing is veel werk en je moet proberen om het voor jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Het is belangrijk dat je ten eerste een goede voorbereiding hebt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak lijstjes met je belangrijkste spullen en kijk bijvoorbeeld hoeveel verhuisdozen je nodig gaat hebben. Als je dit soort zaken op tijd regelt heb je minder stress voor andere zaken. Huur een verhuisbedrijf in als je alle stress wilt voorkomen zoals Budget Verhuisservice.

Selectie maken

Deze tip heeft betrekking op je voorbereiding van de verhuizing. Je moet namelijk eens kritisch naar je huidige interieur kijken. Maak voor jezelf 2 lijstjes. Een lijstje met spullen die erg belangrijk zijn, en een lijstje met spullen die weg kunnen. Op deze manier kan je tijdens je verhuizing je woning gelijk opruimen. Op deze manier is je nieuwe woning een stuk schoner en is je oude woning gelijk opgeruimd voor eventuele nieuwe bewoners. 

Snoeren en kabels

Deze tip is erg handig, vooral voor de mensen die niet zo technisch zijn. Je hebt waarschijnlijk een aantal elektronische apparaten die je los moet koppelen en in je nieuwe woning weer aan moet sluiten. Soms moet je het afwerken met montagekit. Veel mensen vinden dit nog een lastig klusjes. Maak daarom foto’s van je kabels en snoeren, zodat je weet hoe alles is aangesloten. Vaak lijken snoertjes op elkaar en haal je deze door de war. Zorg er daarnaast voor dat je alle snoeren in dezelfde doos doet als het apparaat. 

Gebruik je reiskoffers

Een handige oplossing bij te kort aan verhuisdozen is door simpelweg je reiskoffers te gebruiken. De meeste mensen komen daar achteraf pas achter. Verhuizen zonder stress is met een paar simpele stappen te doen. Je kan het gebruiken om natuurlijk alle kleding te vervoeren, maar het is ook handig voor zware accessoires. Boeken bijvoorbeeld. Heb je een boekenkast, is dit erg moeilijk met verhuizen. De verhuisdozen worden meestal te zwaar. Door een koffer te gebruiken kan je ook nog eens rollen in plaats van tillen.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Verhuizen in de binnenstad van Amsterdam

3 Minuten lezen
Verhuizen in de binnenstad van Amsterdam kan een uitdaging zijn vanwege de smalle straatjes, druk verkeer en beperkte parkeermogelijkheden. Hier zijn enkele…
Verhuizen

Hoe helpt de overheid mij als ik op mezelf ga wonen?

2 Minuten lezen
Ga je eindelijk op jezelf wonen of ga je om een andere reden weer verhuizen? Dan zit je misschien stiekem wel een…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *