NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerk voor het plaatsen van een poort

1 Minuten lezen
hekwerk poort

Als u op zoek bent naar een professioneel hekwerk dan is De Wit Hekwerk de specialist die u zoekt. Want als u wilt dat uw huis goed beveiligd is dan is De Wit Hekwerk de specialist die dit voor u kan waarmaken. Maar als je een hekwerk aanschaft, dan heb je ook een poort nodig, wat voor poorten zijn er eigenlijk allemaal?

Via de poort naar binnen


Als je besluit om een hekwerk aan te schaffen, dan heb je ook een poort nodig. Want zonder poort heeft een hekwerk weinig zin. Als je een sierhekwerk wilt aanschaffen dan komt hier een heel andere variant van poort bij kijken, dan wanneer er wordt gekozen voor een hekwerk met prikkeldraad. Er zit namelijk een groot verschil tussen alle soorten poorten. Maar welke soorten poorten kan je eigenlijk verwachten bij een hekwerk?

De soorten poorten


Er zijn eigenlijk twee soorten poorten die worden gebruikt bij verschillende soorten hekwerken, je hebt namelijk de traditionele poort (ook wel bekend als de ‘’deur’’) en je hebt de schuifpoort. De schuifpoort wordt doorgaans gebruikt bij complexen waarbij het hekwerk dient om onbevoegde buiten te houden. Hierbij kan je denken aan een beveiligde overheidsinstelling. Een traditionele poort wordt gebruikt bij een particulier in de tuin. Het verschil zit niet alleen in de soort poort, maar ook in het financiële plaatje wat hierbij komt kijken. Er zit nog een ander groot verschil in de schuifpoorten, want de schuifpoort kan namelijk van hout of ijzer worden gemaakt, is er voegkit nodig en is doorgaans altijd elektronisch bestuurbaar. Want hierdoor kan de poort op een afstand worden bediend. Als je ook een nieuwe poort nodig hebt voor uw woning of voor een bedrijvencomplex, dan is het raadzaam om eens een kijkje te nemen in ons brede assortiment. Want als u wilt dat uw huis goed beveiligd wordt, dan kunt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie!

Gerelateerde berichten
Tuin

Wat biedt een Aqua Vivenda buitenbad?

1 Minuten lezen
Aqua Vivenda is de specialist in alle varianten van zwembaden. Als je op zoek bent naar een zwembad neemt direct contact op…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *