NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Investeer in je woning en maak hem duurzamer

1 Minuten lezen

Een goede geïsoleerde woning zorgt voor een flinke dosis comfort en je kunt er flink veel geld mee besparen. Wil je het milieu verbeteren dan kun je twee dingen doen: je kunt je dagelijkse levensstijl aanpassen en bewuster worden of je kunt investeren in je woning.

Investeer in zonnepanelen

Als je investeert in zonnepanelen draag je bij aan extra productie en extra oppervlak van groene stroom in Nederland. De investering in de zonnepanelen kun je ook weer terug verdienen in minder dan tien jaar tijd. De levensduur van zonnepanelen is ongeveer 25 jaar dus kun je daarna nog wel flink genieten van de energiebesparingen. Zonnepanelen zijn dus een goede investering voor jouw portemonnee en voor het milieu.

Investeer in isolatie maatregelen

Investeren in isolatie voor je woning verhoogt de waarde van je woning. Wellicht lijkt isolatie enorm duur, maar je kunt deze investering op de lange termijn terugverdienen en de woning is tegelijkertijd in waarde gestegen. De keuze voor welke isolatiemaatregel je gaat is ruim, maar je kunt er ook twee combineren. Als je er twee combineert krijg je 20% korting, dat is een vastgestelde landelijke subsidie regel. Isolatie van je woning zorgt voor een verhoogde wooncomfort en flink maandelijkse besparingen. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijke investering. Wil je het isoleren liever overlaten aan een VvE beheerder dan kan je daarvoor Millen3um Amstelveen inschakelen.

Een warmtepomp of een zonneboiler

Je kunt ook nog investeren in een warmtepomp of een zonneboiler. Een warmtepomp kan de cv-ketel op gas vervangen. De warmtepomp is een milieuvriendelijker alternatief dat geen CO2 uitstoot. Een zonneboiler is een duurzame vervanger van aardgas. Zonlicht raakt nooit op en ook hierdoor stoot je geen CO2 uit. De zonneboiler kan zorgen voor je warme water in huis. Beide opties zijn milieuvriendelijk en je kunt er energiekosten mee besparen.

Geen spijt

Investeren in een zonneboiler of een warmtepomp moet je goed overwegen. De investering in isolatie maatregelen zou je eigenlijk zonder aarzeling kunnen doen, want je gaat lekkerder wonen en je huis wordt meer waard. Ga je het huis uiteindelijk verkopen, dan kun je er ook meer voor vragen en krijgen. Zonnepanelen zou ook een investering zijn waar je geen spijt van gaat krijgen, want die aankoopkosten verdien je gemakkelijk terug, alleen kost het zo’n tien jaar.

Gerelateerde berichten
Vastgoed

Huis verhuren in Rotterdam: een avontuurlijke reis 

1 Minuten lezen
Het vinden van een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam kan voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Met zoveel keuzes en…
Vastgoed

De essentie van vastgoedbeheer in Rotterdam en Amsterdam: een vergelijkende blik 

1 Minuten lezen
Rotterdam, de havenstad van Nederland, kenmerkt zich door een mix van historische architectuur en moderne ontwikkelingen. Het vastgoedbeheer in Rotterdam wordt gekenmerkt door een…
Vastgoed

Hulp bij beheren VvE Amsterdam

1 Minuten lezen
De beste hulp bij het beheren van VvE Amsterdam kan men van ons bedrijf ontvangen. Bij ons werken specialisten in beheren van…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *