NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

De beste tips waardoor jij nooit meer hoeft te zoeken naar je sleutels

2 Minuten lezen
sleutel aan de muur

Het is natuurlijk erg vervelend als je vaak je sleutels niet kunt vinden. Het zoeken naar je sleutels kost namelijk tijd en deze kostbare tijd kun je veel beter ergens anders voor gebruiken. Gelukkig kun je er door middel van een paar simpele aanpassingen voor zorgen dat je je sleutels nooit meer zult verliezen! Deze tips zijn ook zeer bruikbaar om niet op het laatste moment te zoeken wanneer de verhuizers komen. In dit artikel zullen we deze tips uitgebreid aan bod laten komen, dus lees snel verder!

Ga voor een grote opvallende sleutelhanger

De eerste en meest simpele tip die ervoor gaat zorgen dat je je sleutels niet meer kwijtraakt is dat je sleutelbos moet opvallen. Grote dingen raak je nou eenmaal minder snel kwijt dan kleine frutsels waar je zo overheen kijkt. Ga dus voor een sleutelbos met meer volume. Het handige is hierbij ook dat een grotere sleutelbos vaak zwaarder is waardoor je het eerder opmerkt als deze op de grond valt. Opvallende sleutelhangers zijn vaak al voor een lage prijs te koop bij een leuke souvenirwinkel. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurde hanger met je naam erop of een mooi figuurtje. Wanneer je meerdere hangers koopt kun je er een leuk uitziende bos van maken die je nooit meer over het hoofd zal zien! 

Creƫer een vaste plek waar je je sleutels kwijt kunt

Sommige mensen kiezen ervoor om de voordeursleutels s nachts op het slot te laten zitten zodat ze de volgende ochtend snel door kunnen naar hun eerstvolgende afspraak. Helaas komt het geregeld voor dat een voordeur dan wordt dicht getrokken terwijl de sleutels nog aan de binnenkant van de deur zitten. Dit brengt een hoop gedoe met zich mee want het wordt daardoor onmogelijk om via diezelfde deur nog naar binnen te komen. Met het oplossen van deze vervelende situatie ben je dan uiteindelijk super veel tijd kwijt en dat is natuurlijk zonde. 

Een beter idee zou daarom zijn om je sleutels op een vaste plek dicht bij de voordeur neer te leggen. Zorg er wel voor dat de sleutels uit het zicht zijn zodat inbrekers het niet in hun smiezen kunnen krijgen. Een goed idee zou een sleutelkastje kunnen zijn die je aan de muur kunt bevestigen en waarin haakjes hangen voor je sleutels. Zorg er dan dus wel voor dat je het deurtje van dit kastje goed dicht kunt doen. Wanneer je het jezelf aanleert om zodra je thuis komt je sleutels op deze vaste plek neer te leggen zal er een routine ontstaan waardoor je altijd weet waar je je sleutels voor de laatste keer hebt gelaten.

Maak gebruik van technologie

Wanneer je merkt dat bovenstaande tips voor jou nog steeds niet werken hoef je de hoop gelukkig nog niet meteen op te geven. We leven tegenwoordig namelijk in een tijd vol technologische oplossingen voor bijna alles en dus ook voor het terugvinden van jouw sleutels! Je hebt twee verschillende mogelijkheden, namelijk een sleutelhanger met GPS tracker en een app waarmee je een bepaalde sleutelhanger een geluidje kunt laten maken. De GPS tracker is vooral handig wanneer je je sleutels vaak buitenshuis kwijtraakt terwijl de sleutelhanger met het geluid het makkelijkste gebruikt kan worden binnen in huis. Voor beide opties is het alleen wel belangrijk dat je je telefoon in ieder geval niet kwijt raakt! 

Bovenstaande tips zullen je gegarandeerd gaan helpen met het altijd terug vinden van je sleutels!

Gerelateerde berichten
Lifestyle

De 3 beste tips om je keuken altijd schoon te houden

2 Minuten lezen
Het schoon houden en daarna vooral bijhouden van je keuken is niet altijd even makkelijk en leuk. Soms weet je gewoon even…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *